Info

 

  TirolSalzburgStájerországKarintiaAlsó AusztriaFelső AusztriaVorarlberg
   
 

Foglalások

 

 

 

  Lekérések, foglalások
 
Kínálat
 

Honlapunkon szereplő szállások folyamatosan bővülnek, az irodánkkal leszerződött szállásadók száma napról napra növekszik, ezért az oldalainkon bemutatott panziók, hotelek átböngészésén kívül mindenképp javasoljuk, hogy ha már választottatok időpontot a sítúrához, kiválasztottátok a helyszínt és tudjátok a létszámot, kérjetek tőlünk e-mailben vagy telefonon személyre szabott ajánlatot, hiszen ilyenkor további szállások ajánlatát is továbbítani tudjuk számotokra, melyek esetleg a honlapunkon még nem lettek közzétéve.

 
Lekérések
 

Ahhoz, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk készíteni, a következő információkra van szükségünk:
- Elérhetőségek (név, cím, telfonszám)
- Résztvevők száma, kívánt szobabeosztás (hány ágyas szobák, milyen beosztású apartman, stb.)
- Ellátás (reggeli, félpanzió, önellátás)
- Tervezett konkrét síterep (vagy sítereppel kapcsolatos elvárások, pl. pályahossz, Budapesttől való max. távolság, stb.)
- Árkategória (mekkora a tervezett max. költségvetés a síútra fejenként).

Az egyszerűség kedvéért minden síterepet és szállást bemutató oldalunk alján is vagy egy-egy ajánlatkérő lap, melyek kitöltésével automatikusan elküldhetitek felénk igényeiteket. Ilyen ajánlatkérő lapot például az alábbi oldalon találhattok: http://austria.skilines.hu/salzburgerspw.php

 
Csoportos utak
Diákcsoportok, baráti társaságok, sportegyesületek számára kedvezményes szállás- és síbérletcsomagokat állítunk össze, a szervező részére pedig további engedményeket, oktatói jutalékot biztosítunk. A honlapon szereplő szállások elsősorban családok, kisebb társaságok igényeinek felelnek meg, nagyobb létszámú csoportok részére külön ajánlatokat szoktunk készíteni. Igény esetén autóbuszos kiutazást is biztosítunk, illetve szükség szerint különbusszal megoldjuk a szállás és a síterep(ek) közötti transzfert is.

 

Autóbuszaink

Kégaléria

 
Foglalás menete
 

Miután közösen kiválasztottuk az uticélt/dátumot/szállást, munkatársaink egyeztetnek szállás tuloajdonosával, hogy a lefoglalni kívánt szoba rendelkezésre áll-e még (néha előfordulhat, hogy az ajánlat eküldése és az utas visszajelzése között eltelt időben valaki más lefoglalja a kinézett szobát, ilyenkor keresünk egy alternatívát ugyanazon síterepen belül), amennyiben a szállás foglalható, a részvételi díj kb. 40%-ának befizetésével tudjátok lefoglalni irodánkban. A hátralék pedig általában 30 nappal indulás előtt esedékes.
Irodánkban a szállások és síbérletek díja forintban és euróban is fizethető, az euróban fizetett utak ára rögzített, ezek nem változhatnak a foglalást követően, a forintban fizetett utak ára a forint/euró árfolyam változásának függvényében emelkedhetnek. Amennyiben a visszaigazolásban szereplő - például az előbb említett 280 Ft-os - árfolyamhoz képest gyengül a forint, akkor irodánk árfolyam pótdíjat számíthat fel, ilyenkor a Magyar Nemzeti Bank középárfolyama az irányadó (www.mnb.hu). A honlapon szereplő áraknál 1 Eur=280 Ft árfolyammal számoltunk, így euróban történő fizetés esetén értelem szerűen a forintban feltüntetett árakat 280-nak kell osztani. A fizetés irodánkban készpénzben lehetséges, illetve bani átutalással a Raiffeisen banknál vezetett forintszámlánra (a magas banki deviza kezelési költségek miatt euróban csak készpénzes fizetés lehetséges irodánkban, banki átutalás nem).

 
 
 

 


 

 

 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Fax/Tel: +361-311-05-86, mail: austria@skilines.hu