Info

 

  SavoieHaute SavoieIséreAlpes du Sud BUS

TravelLines

 

 


 

  Néhány szó irodánkról
 
Általános
 
A TravelLines utazási iroda egy teljes körű utazási szolgáltató, mely foglalkozik saját utak szervezésével és utazásközvetítéssel is. Cégünk, a TravelLines Kft. megbízható, legálisan működő vállalkozás, irodánk a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartásában U-000865 engedélyszámmal szerepel. Elsődleges célcsoportunk a 18-35 év közötti fiatalok, kínálatunkat ennek megfelelően alakítjuk, célunk, hogy egyaránt kielégítsük a meglehetősen árérzékeny főiskolás/egyetemista utasaink igényeit, csakúgy, mint a nagyobb jövedelemmel rendelkező aktív munkavállalókét.
 
Pénzügyi biztonság
 
A jelenlegi világgazdasági helyzetben fontosnak tartjuk kiemelni irodánk pénzügyi biztonságát. A TravelLines utazási iroda 28.000.000 Ft összegű vagyoni kaucióval rendelkezik az Uniqa biztosítóval kötött szerződése alapján, ezzel a jelenleg hazánkban bejegyzett csaknem 1.200 db. utazási vállalkozás közül a 100 legnagyobb vagyoni biztosítékkal rendelkező iroda egyike (kb. a 70. helyen). Összevetve ezeket a biztosítási adatokat, irodánk kis méretével, gazdaságos működésével, továbbá azzal, hogy kiemelt kockázatú charterjáratok üzemeltetésével, egész szenzonra lekötött garanciális szállásfoglalással nem foglalkozunk, mindenki biztos lehet abban, hogy a hozzánk befizetett előlege nem vész kárba, a vállalt utazások elindulnak, a befizetett szolgáltatásokat pedig teljesítjük.
 
 
Útjaink, portáljaink, márkaneveink:
 

Kínálatunk alapvetően háromféle termékcsoportra osztható, melyet jól tükröznek honlapjaink, melyek egyben márkaneveink is:

TravelLines.hu: SkiLines.hu: HolidayLines.hu:
TravelLines.hu

SkiLines.hu

HolidayLines.hu
TravelLines SkiLines HolidayLines

1.) A TravelLines.hu irodánk neve, ehhez a márkához (honlaphoz) tartozik minden "klasszikus" utazási irodai tevékenység, mint például repülőjegy- és szállásfoglalás a világ bármely kontinensére, városlátogatóprogramok, körutazások, hajóutak egy része és autóbuszok bérbeadása. (Az oldal várható üzembe helyezése: 2009 tavasz.)

2.) A SkiLines.hu foglalkozik mindennel, ami télhez, hóhoz, síhez, snowboardhoz kötődik, vagyis szállásfoglalás az alpesi országokba, síbérlet, síoktatás közvetítése, csoportos síutak, autóbuszos sítúrák szervezése. Büszkék vagyunk arra, hogy öt téli szezon alatt a Franciaországba irányuló buszos síturizmus legnagyobb utazásszervezője lettünk Magyarosrszágon.

3.) A HolidayLines.hu kínálja a "4S (= see, sun, sand, shopping)" témájú utakat, vagyis a homokos tengerpartról, pálmafákról, felhőtlen pihenésről és páratlan hangulatú forró nyári bulikról szóló programokat. 2012 nyarától saját szervezésű utakat kínálunk Görögországba: Paralia/Olympic Beach/Nei Pori területére és Zakynthos szigetére. Közvetítőként a holidaylines.hu a saját utakon kívül bármely más mediterrán területre és akár távolabb fekvő tengerparti üdülőhelyekre is kínál szálláslehetőségeket, buszjáratokat, charterjáratokat, fakultatív programokat.

 

 

Célunk egy fiatalos arculatú, egyben komoly hátterű, a minőségi szolgáltatáshoz minden téren szigorúan ragaszkodó utazásszervező iroda megteremtése, hogy útjaink ne "csak" megfeleljenek, hanem felül is múlják utasaink elvárásait.

Folyamatosan fejlesztendő internetes oldalainkon terveink szerint minden szükséges tudnivaló elérhető lesz majd, nem csak a szállással, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hanem az úti célokkal, üdülőhelyekkel kapcsolatban is, hogy honlapjaink akár önmagukban is elegendő információbázisként szolgáljanak az úti cél kiválasztásához.

Bízunk benne, hogy útjaink, szolgáltatásaink elnyerik tetszésed, és minket választasz az idei szezonban!

 

TravelLines Kft. csapata


 

(c) TravelLines Kft. - 1065 Budapest, Podmaniczky u. 2. - Nyitva tartás: H - P.: 10:00-19:00.
Telefon: +36(70)533-66-22, Fax/Tel: +361-311-05-86, mail: austria@skilines.hu